Er det blevet tid til at få bygget en ny carport? Lad os hjælpe dig

Med en carport til din bil har du altid et sted på din grund, hvor du kan parkere bilen i læ for regn og slud samt i skygge for solens varme stråler. Hvis den gamle carport på din grund trænger til at blive revet ned og erstattet af en ny, eller hvis du kunne tænke dig at få bygget en helt ny carport på din grund, så hjælper vi hos Jaha Byg ApS dig gerne med at få lige netop det resultat, som du drømmer om.

Vi kan udføre alle former for tømrerarbejde, og vi kan derfor bygge den carport i træ, som matcher dine ønsker og behov. Det kan for eksempel være i Tranbjerg, Odder, Hasselager eller i Aarhus, men det kan også være flere andre steder i nærheden.

Vi bygger med fokus på kvalitet og god service

Når du vælger at lade os stå for din opsætning af carport, så kan du altid forvente, at du får en løsning i en god kvalitet og med en god service undervejs. Vi lægger nemlig utrolig stor vægt på kvaliteten af vores arbejde, samtidig med at det er vigtigt for os altid at levere en god kundeservice.

Hvad koster en carport?

En carport er typisk en billig løsning sammenlignet med en garage, og den har mange af de samme fordele. Hvor meget det koster at få bygget en carport afhænger dog af en række forskellige faktorer såsom:

  • ​Hvor stor carporten skal være – for eksempel en enkelt eller en dobbelt carport
  • ​Om du ønsker at kombinere carporten med et skur
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Om vi først skal rive en eventuel gammel carport ned.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Vi kører altid ud forbi vores kunder for at give et uforpligtende og skræddersyet tilbud på den konkrete opgave. Hvis du også kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din kommende carport, så er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

​Kontakt os for et tilbud

Send os en henvendelse gennem formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

JAHA Byg ApS

Telefon: 22 33 89 78

E-mail: jacobhadberg@gmail.com

CVR: 43254839

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket