Få en professionel montering af vinduer efter mål

Vinduerne i dit hjem eller i din virksomhed bør altid være tætte, da utætte vinduer blandt andet forårsager unødvendigt høje varmeregninger og et dårligt indeklima. Hvis det er blevet tid til nye vinduer, så hjælper vi hos Jaha Byg ApS dig gerne med at udføre arbejdet.

Vi kan udføre alle former for tømrerarbejde, og vi kan derfor også være behjælpelige med udskiftning af vinduer i lige netop dit hus eller i din erhvervsbygning. Vi arbejder både for private og erhverv i Aarhus, Odder, Tranbjerg og Hasselager, men vi kører også gerne ud til opgaver i flere andre nærliggende områder.

Vi tilbyder en vinduesudskiftning i høj kvalitet

Når du vælger at lade vores tømrerfirma varetage din opgave i forbindelse med udskiftning af vinduer, så kan du altid forvente, at du får udført kvalitetsarbejde. Vi går nemlig meget højt op i altid at udføre vores arbejde i en høj kvalitet, og det gælder naturligvis også i forbindelse med udskiftning af vinduer.

Samtidig går vi aldrig på kompromis med den gode service, for det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og en god behandling, når vi arbejder for dig. Derfor kan du selvfølgelig også altid forvente et højt serviceniveau, når du vælger os til opgaven.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få udskiftet vinduer i sit hus eller i sine erhvervslokaler. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Hvor store de nye vinduer skal være i forhold til de gamle
  • ​Hvilken vinduesproducent du vælger
  • ​Hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet af
  • ​Om vi i samme omgang også skal udskifte dørene.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den udskiftning af vinduer, som du kunne tænke dig.

Kontakt os og aftal et tidspunkt for en uforpligtende besigtigelse

For at vi kan udarbejde det bedst mulige tilbud til dig, kommer vi først en tur forbi dig til en besigtigelse og en snak omkring dine ønsker og behov, så kontakt os gerne i dag og aftal et tidspunkt med os.

​Kontakt os for et tilbud

Send os en henvendelse gennem formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

JAHA Byg ApS

Telefon: 22 33 89 78

E-mail: jacobhadberg@gmail.com

CVR: 43254839

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket