Få det perfekte opholdsrum udendørs

Med en terrasse i træ har du mulighed for at få det helt perfekte opholdsrum i din have. Terrassen forener både hus og have, og det er her, du kan sætte dig udenfor og nyde det gode vejr, slappe af eller holde grillaftener med familie og venner.

Hos Jaha Byg ApS har vi stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, og vi kan derfor også bygge lige netop den terrasse i træ, som du går og drømmer om. Vi bygger både terrasser for private husejere og erhvervskunder, og vi kører blandt andet ofte ud til opgaver i Aarhus, Tranbjerg, Odder og Hasselager samt i flere andre nærliggende byer.

Vi sikrer dig en solid og holdbar opbygning af træterrasse

Når du vælger at lade os bygge din nye terrasse i træ, så kan du altid være sikker på, at du får en solid og holdbar løsning. Vi tilbyder nemlig en opbygning af træterrasse i en rigtig høj kvalitet, så du kan få glæde af den i de næste mange år.

Vi lægger vægt på den gode service

Det er vigtigt for os altid at levere en god service til vores kunder. Derfor kan du altid forvente, at vi har et stort fokus på den gode kundeservice, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov, og at du får en god oplevelse, når du vælger os til dit terrassebyggeri.

Hvad koster en træterrasse?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få bygget en ny træterrasse. Vores priser på opbygning af træterrasse afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilket design den skal have
  • ​Om terrassen skal være hævet med dertilhørende rækværk og trappe, eller om den skal være i niveau
  • ​Hvilke materialer vi skal købe til arbejdet
  • ​Om vi først skal fjerne en gammel terrasse eller på anden vis klargøre området.

Kontakt os gerne i dag for at få beregnet en billig pris på lægning af træterrasse i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. 

​Kontakt os for et tilbud

Send os en henvendelse gennem formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

JAHA Byg ApS

Telefon: 22 33 89 78

E-mail: jacobhadberg@gmail.com

CVR: 43254839

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket