Renovering af hus indvendigt og udvendigt

Drømmer du om en renovering og modernisering af dit hjem?

Trænger dit hus til at blive renoveret og sat i stand efter mange års slitage? Så står vi hos Jaha Byg ApS klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for renovering af hus, som vi udfører for mange kunder i blandt andet Århus,​ Odder, Tranbjerg og Hasselager. Skal vi også hjælpe dig med din kommende husrenovering?

Hvad kan en husrenovering dække over?

En renovering af hus kan dække over mange forskellige opgaver både udvendigt og indvendigt i huset. Det kan for eksempel være, at det er nødvendigt med en:

  • Udskiftning af taget
  • Udskiftning af vinduerne
  • ​Udskiftning af dørene
  • ​Indvendig renovering af gulve og lofter
  • ​Totalrenovering af hus.
  • Måske ønsker du at kombinere renoveringen med en tilbygning eller en ombygning. Dette kan vi naturligvis også være behjælpelige med, så du kan få en samlet løsning. Vi kan løse alle opgaver inden for tømrerfaget – store som små.

Vi leverer renoveringsarbejde i høj kvalitet med en god service

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores arbejde, når du vælger at lade os stå for din renovering af hus. Derfor sørger vi altid for at udføre vores arbejde i høj kvalitet, samtidig med at vi sætter en stor ære i altid at levere en god service.

Hvad koster renovering af hus?

Hvor meget det koster at renovere et hus afhænger helt konkret af, hvad det er, der skal renoveres, og hvor omfattende arbejdet er. Vi tilbyder skræddersyede priser på alt vores arbejde, og vi kommer derfor gerne forbi dig til en besigtigelse af dit renoveringsprojekt og en snak med dig herom. Efterfølgende udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris, der både matcher og imødekommer dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at få svar på dine eventuelle spørgsmål.​

​Kontakt os for et tilbud

Send os en henvendelse gennem formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

JAHA Byg ApS

Telefon: 22 33 89 78

E-mail: jacobhadberg@gmail.com

CVR: 43254839

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket