Nyt tag monteres for private husejere

Trænger taget på huset til en udskiftning?

Taget på et hus har en begrænset levetid, fordi det hver dag udsættes for både vind og vejr, og fordi det er altafgørende for bygningens sundhed, at taget hele tiden holder tæt. Derfor kan det blive nødvendigt at få udskiftet taget, og det hjælper vi hos Jaha Byg ApS dig gerne med.

Vi lægger nyt tag på huse for privatpersoner, og vi kører ofte ud til tagopgaver i , Hasselager, Tranbjerg, Århus, Odder og omegn.

3 fordele ved at lade os udføre dit tagarbejde

Når du vælger at lade os stå for at lægge nyt tag på dit hus, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 konkrete fordele:

1.​Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet

2.​Vi har fokus på at levere en god kundeservice

3.​Vi kan udføre alt tømrerarbejde på taget og på resten af huset

Hvad koster et nyt tag?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prissætningen på et nyt tag. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stort taget på dit hus er, og hvilken type tag du kunne tænke dig at få lagt. Skal det for eksempel være et eternittag eller et tegltag? Derudover afhænger prisen også af, om der er nogle særlige forhold på dit tag, som vi skal tage højde for i forbindelse med taglægningen, og om vi skal tage det gamle tag ned først.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på din taglægning

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop din nye tagbelægning vil komme til at koste dig. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Vi har stor erfaring inden for lægning af nyt tag og øvrigt tagarbejde, og vi kan således også hjælpe dig, hvis der i stedet for er behov for en tagrenovering eller en anden løsning på dit tag.​

​Kontakt os for et tilbud

Send os en henvendelse gennem formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

JAHA Byg ApS

Telefon: 22 33 89 78

E-mail: jacobhadberg@gmail.com

CVR: 43254839

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket